Pregled zbirki tijela javne vlasti po ustroju RH

1
Godi筺je izvje规e o provedbi Nacionalnog programa pra鎒nja (monitoringa) ostataka pesticida u i na proizvodima biljnog podrijetla u .... godini [e-dokument] / Ministarstvo poljoprivrede, Uprava kvalitete hrane i fitosanitarne politike. - Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede, 2012- .
Tip dokumentacije:izvje规e iz djelokruga tijela javne vlasti
Stvaratelj dokumenta:Ministarstvo poljoprivrede
Jezik:Hrvatski
Napomena:E-DOKUMENT: (2012) ; (2013) ; (2014)
Vidi:* NASTAVAK JE OD: Godi筺je izvje规e o provedbi Nacionalnog programa pra鎒nja (monitoringa) ostataka pesticida u i na proizvodima biljnog podrijetla u ... godini [e-dokument] / Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Uprava poljoprivrede i prehrambene industrije. - Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, 2008-2011 .
Obuhva鎍:* Godi筺je izvje规e o provedbi Nacionalnog programa pra鎒nja (monitoringa) ostataka pesticida u i na proizvodima biljnog podrijetla u .... godini. 2012 [e-dokument].
* Godi筺je izvje规e o provedbi Nacionalnog programa pra鎒nja (monitoringa) ostataka pesticida u i na proizvodima biljnog podrijetla u .... godini. 2013 [e-dokument].
* Godi筺je izvje规e o provedbi Nacionalnog programa pra鎒nja (monitoringa) ostataka pesticida u i na proizvodima biljnog podrijetla u .... godini. 2014 [e-dokument].
Podru鑚e djelatnosti:Poljoprivreda, 箄marstvo i ribarstvo
Sadr綼j:svje緀 povr鎒
svje緀 vo鎒
krumpir
vino
maslinovo ulje
zaostatak pesticida
sigurnost hrane

 

 

 

 

 

___________________________________________

HIDRA, 10000 Zagreb, Siget 18c, p.p. 327
telefon: (01) 4855 827, telefax: (01) 4855 655