Pregled zbirki tijela javne vlasti po ustroju RH

<< 1 2

31 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj za "Projekt skladištenja plina Plinacro" - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj za "Projekt skladištenja plina Plinacro", NN-MU 006/2009).
32 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj za praćenje financiranja novogradnje 450 u Uljanik brodogradilištu d. d. Pula - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj za praćenje financiranja novogradnje 450 u Uljanik brodogradilištu d. d. Pula, NN-MU 007/2002).
33 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj za Projekt Centra za oblasnu kontrolu Zagreb - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj za Projekt Centra za oblasnu kontrolu Zagreb, NN-MU 014/2002).
34 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj, za financiranje kreditnog programa malog i srednjeg poduzetništva - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj, za financiranje kreditnog programa malog i srednjeg poduzetništva, NN-MU 009/2001).
35 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za "Plinacro plinovodi II" - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za "Plinacro plinovodi II", NN-MU 011/2007).
36 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za "Projekt dovršetka Koridora Vc" - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za "Projekt dovršetka Koridora Vc", NN-MU 015/2011).
37 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za "Projekt obnove cesta II (Hrvatska)/B" - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za "Projekt obnove cesta ll (Hrvatska)/B", NN-MU 004/2010).
38 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za financiranje Projekta izgradnje plinovodnog sustava u Republici Hrvatskoj investitora Plinacro d.o.o. - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za financiranje Projekta izgradnje plinovodnog sustava u Republici Hrvatskoj investitora Plinacro d.o.o., NN-MU 003/2004).
39 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za globalni zajam Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za globalni zajam Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak, NN-MU 004/2002).
40 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za projekt "Nova luka Zadar" - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za projekt "Nova luka Zadar", NN-MU 010/2007).
41 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj (IBRD) za projekt toplinarstva - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj (IBRD) za projekt toplinarstva, NN-MU 001/2007).
42 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za "Dodatno financiranje kreditnog programa financiranja izvoza" - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za "Dodatno financiranje kreditnog programa financiranja izvoza", NN-MU 001/2013).
43 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za "Projekt integracije trgovine i transporta" - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za "Projekt integracije trgovine i transporta", NN-MU 003/2007).
44 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za dodatno financiranje "Projekta integracije trgovine i transporta" u luci Ploče - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za dodatno financiranje "Projekta integracije trgovine i transporta" u luci Ploče, NN-MU 015/2011).
45 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt energetske učinkovitosti - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt energetske učinkovitosti, NN-MU 003/2004).
46 Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt pomoći poduzećima u osiguravanju likvidnosti u Hrvatskoj - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt pomoći poduzećima u osiguravanju likvidnosti u Hrvatskoj, NN-MU 007/2021).
47 Ugovor o jamstvu između Vlade Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za "Kreditni program financiranja izvoza" - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu između Vlade Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za "Kreditni program financiranja izvoza", NN-MU 011/2009).
48 Ugovor o jamstvu Republike Hrvatske za "Program investiranja u lokalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša" između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu Republike Hrvatske za "Program investiranja u lokalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša" između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj, NN-MU 004/1997).
49 Ugovor o jamstvu Republike Hrvatske za "Program investiranja u lokalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša" između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu Republike Hrvatske za "Program investiranja u lokalnu infrastrukturu i zaštitu okoliša" između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, NN-MU 002/1999).
50 Ugovor o jamstvu za Projekt oporavka investicija, između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o jamstvu za Projekt oporavka investicija, između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, NN-MU 003/1998).
51 Ugovor o jamstvu za zajam Hrvatskoj elektroprivredi, između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj - (Zakon o proglašenju Zakona o potvrđivanju Ugovora o jamstvu za zajam Hrvatskoj elektroprivredi, između Republike Hrvatske i Europske banke za obnovu i razvoj, NN-MU 006/1995).
52 Ugovor o zajmu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za razvojnu politiku u fiskalnom, socijalnom i financijskom sektoru - (Zakon o potvrđivanju Ugovora o zajmu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za razvojnu politiku u fiskalnom, socijalnom i financijskom sektoru , NN-MU 001/2010).

 

 

 

 

 

___________________________________________

HIDRA, 10000 Zagreb, Siget 18c, p.p. 327
telefon: (01) 4855 827, telefax: (01) 4855 655