Pregled zbirki tijela javne vlasti po ustroju RH

<< 1 2 3 >>

31 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Latvije o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica - (Odluka o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Latvije o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica, NN-MU 004/1998).
32 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Litve o uzajamnom ukidanju viza - (Odluka o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Litve o uzajamnom ukidanju viza, NN-MU 009/1998).
33 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske o uzajamnom ukidanju viza - (Uredba o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske o uzajamnom ukidanju viza, NN-MU 008/2000).
34 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Moldove o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica - (Uredba o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Moldove o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica, NN-MU 006/2002).
35 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o ukidanju viza - (Odluka o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o ukidanju viza i Sporazuma o dopuni Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o ukidanju viza, NN-MU 019/1997).
36 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Turske o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih, službenih i posebnih putovnica - (Uredba o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Turske o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih, službenih i posebnih putovnica, NN-MU 004/2014).
37 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ruske Federacije o uzajamnim putovanjima državljana Republike Hrvatske i državljana Ruske Federacije - (Uredba o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ruske Federacije o uzajamnim putovanjima državljana Republike Hrvatske i državljana Ruske Federacije, NN-MU 011/2011).
38 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Savezne Republike Brazil o djelomičnom ukidanju viza za obične putovnice - (Uredba o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Savezne Republike Brazil o djelomičnom ukidanju viza za obične putovnice, NN-MU 006/2005).
39 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Savezne Republike Brazil o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica - (Uredba o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Savezne Republike Brazil o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica, NN-MU 005/2000).
40 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Sjedinjenih Meksičkih Država o ukidanju viza za nositelje hrvatskih diplomatskih i službenih putovnica i za nositelje meksičkih diplomatskih i službenih putovnica - (Uredba o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Sjedinjenih Meksičkih Država o ukidanju viza za nositelje hrvatskih diplomatskih i službenih putovnica i za nositelje meksičkih diplomatskih i službenih putovnica, NN-MU 005/2009).
41 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Slovačke Republike o ukidanju viza - (Uredba o potvrđivanju (ratifikaciji) Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Slovačke Republike o ukidanju viza, NN-MU 008/1994).
42 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Socijalističke Republike Vijetnama o ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica - (Uredba o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Socijalističke Republike Vijetnama o ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica, NN-MU 001/2010).
43 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Talijanske Republike o ukidanju ulaznih viza - (Odluka o objavi Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Talijanske Republike o ukidanju ulaznih viza, NN-MU 013/1997).
44 Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Švicarskog saveznog vijeća o uzajamnom ukidanju viza - (Uredba o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Švicarskog saveznog vijeća o uzajamnom ukidanju viza, NN-MU 011/1997).
45 Sporazum između Vlade SFRJ i Vlade Kraljevine Danske o ukidanju viza - (Odluka o objavljivanju popisa dvostranih međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska stranka na temelju sukcesije, NN-MU 008/1998). NE VAŽI!.
46 Sporazum između Vlade SFRJ i Vlade NR Mađarske o ukidanju viza - (Odluka o objavljivanju popisa dvostranih međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska stranka temeljem sukcesije, NN-MU 013/1997). NE VAŽI!.
47 Sporazum između Vlade SFRJ i Vlade Republike Turske o ukidanju viza - (Odluka o objavljivanju popisa dvostranih međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska stranka temeljem sukcesije, NN-MU 013/1997). NE VAŽI!.
48 Sporazum između Vlade Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Narodne Republike Bugarske o ukidanju viza - (Odluka o objavljivanju dvostranih međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska stranka na temelju notifikacije o sukcesiji, NN-MU 004/2002). NE VAŽI!.
49 Sporazum između Vlade Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Vlade Socijalističke Republike Rumunjske o ukidanju viza za poslovna i privatna putovanja - (Odluka o objavljivanju popisa dvostranih međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska stranka na temelju sukcesije, NN-MU 001/2005).
50 Sporazum o ukidanju viza između Vlade SFRJ i Vlade Velike Britanije i Sjeverne Irske, postignut razmjenom pisama od 29. travnja 1969 - (Odluka o objavljivanju dvostranih međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska stranka na temelju sukcesije, NN-MU 011/1997).
51 Sporazum o ukidanju viza zaključen između SFRJ i zemalja Beneluksa - (Odluka o objavljivanju dvostranih međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska stranka na temelju sukcesije, NN-MU 011/1997).
52 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Francuske Republike o ukidanju viza - (Odluka o objavi Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Francuske Republike o ukidanju viza, NN-MU 020/1997).
53 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Malezije o djelomičnom ukidanju viza - (Uredba o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Malezije o djelomičnom ukidanju viza, NN-MU 010/1996).
54 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Armenije o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica - (Uredba o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Armenije o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica, NN-MU 012/1997).
55 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ukrajine o uvjetima uzajamnih putovanja građana bez viza - (Uredba o potvrđivanju ( ratifikaciji ) Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Ukrajine o uvjetima uzajamnih putovanja građana bez viza, NN-MU 006/1994). NE VAŽI!.
56 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Češke Republike o putovanju građana bez viza - (Uredba o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Češke Republike o putovanju građana bez viza, NN-MU 005/1996).
57 Ugovor o ukidanju viza između Republike Hrvatske i Istočne Republike Urugvaj - (Uredba o potvrđivanju Ugovora o ukidanju viza između Republike Hrvatske i Istočne Republike Urugvaj, NN-MU 013/1996).
58 Ugovor o ukidanju viza između Republike Hrvatske i Republike Argentine - (Uredba o potvrđivanju Ugovora o ukidanju viza između Republike Hrvatske i Republike Argentine, NN-MU 001/1995).
59 Ugovor o ukidanju viza za nositelje diplomatskih, službenih i specijalnih putovnica, između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Čile - (Uredba o potvrđivanju Ugovora o ukidanju viza za nositelje diplomatskih, službenih i specijalnih putovnica, između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Čile, NN-MU 001/1995).
60 Ugovor o ukidanju viza, između Vlade Republike Hrvatske i Savezne Vlade Republike Austrije - (Uredba o potvrđivanju Ugovora o ukidanju viza, između Vlade Republike Hrvatske i Savezne Vlade Republike Austrije, NN-MU 005/1995).

 

 

 

 

 

___________________________________________

HIDRA, 10000 Zagreb, Siget 18c, p.p. 327
telefon: (01) 4855 827, telefax: (01) 4855 655