Pregled zbirki tijela javne vlasti po ustroju RH

1
Privremeni sporazum o trgovinskim i s njima povezanim pitanjima između Republike Hrvatske i Europske zajednice - (Zakon o potvrđivanju Privremenog sporazuma o trgovinskim i s njima povezanim pitanjima između Republike Hrvatske i Europske zajednice, NN-MU 015/2001).
Tip dokumentacije:dvostrani ugovor
Napomena:Mjesto i datum potpisa: Luksemburg, 2001-10-29
Datum ratifikacije: 2001-12-05
Datum stupanja na snagu: 2002-03-01
Vidi:* Zakon o potvrđivanju Privremenog sporazuma o trgovinskim i s njima povezanim pitanjima između Republike Hrvatske i Europske zajednice.
* Zakon o provedbi Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između Republike Hrvatske i Europskih zajednica i njihovih država članica i Privremenog sporazuma o trgovinskim i s njima povezanim pitanjima između Republike Hrvatske i Europske zajednice.
* Odluka broj 1/2002 Privremenog odbora između Republike Hrvatske s jedne strane i Europske zajednice s druge strane o usvajanju njegovih pravila postupka.
* Dodatni protokol kojim se usklađuju trgovinski aspekti Privremenog sporazuma između Republike Hrvatske, s jedne strane, i Europske zajednice, s druge strane, sukladno ishodu pregovora između stranaka o uzajamnim preferencijalnim koncesijama za određena vina, uzajamnom priznavanju, zaštiti i kontroli imena vina i uzajamnom priznavanju, zaštiti i kontroli oznaka alkoholnih pića i aromatiziranih pića.
* Objava o stupanju na snagu Privremenog sporazuma o trgovinskim i s njima povezanim pitanjima između Republike Hrvatske, s jedne strane, i Europske zajednice, s druge strane.
Područje djelatnosti:Gospodarstvo i trgovina
URL:http://hidra.srce.hr/arhiva/263/33322/ww...
Sadržaj:Europska unija [kao potpisnik]
trgovinska suradnja

 

 

 

 

 

___________________________________________

HIDRA, 10000 Zagreb, Siget 18c, p.p. 327
telefon: (01) 4855 827, telefax: (01) 4855 655