Pregled zbirki tijela javne vlasti po ustroju RH

<< 1 2

31 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Kraljevine Švedske o predaji i prihvatu osoba - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Kraljevine Švedske, o predaji i prihvatu osoba, NN-MU 003/2003).
32 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Albanije o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Albanije o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit, NN-MU 003/2005).
33 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Austrije o preuzimanju osoba na granici - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Austrije o preuzimanju osoba na granici, NN-MU 004/1998).
34 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Bugarske o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Bugarske o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit, NN-MU 010/2003).
35 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Estonije o readmisiji osoba - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Estonije o readmisiji osoba, NN-MU 003/2001).
36 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Francuske o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Francuske o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit, NN-MU 013/1995).
37 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Litve o predaji i prihvatu osoba kojih je ulazak ili boravak protuzakonit - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Litve o predaji i prihvatu osoba kojih je ulazak ili boravak protuzakonit, NN-MU 016/1998).
38 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Makedonije o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Makedonije o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit, NN-MU 015/2002).
39 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske o predaji i prihvatu osoba koje nezakonito borave na njihovim državnim područjima - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske o predaji i prihvatu osoba koje nezakonito borave na njihovim državnim područjima, NN-MU 006/2003).
40 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Poljske o predaji i primanju osoba kojih je boravak protuzakonit - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Poljske o predaji i primanju osoba kojih je boravak protuzakonit, NN-MU 003/1995).
41 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o prihvatu osoba na zajedničkoj državnoj granici - (Zakon o potvrđivanju (ratifikaciji) Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o prihvatu osoba na zajedničkoj državnoj granici, NN-MU 006/1994). NE VAŽI!.
42 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Rumunjske o readmisiji vlastitih državljana i stranaca - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Rumunjske o readmisiji vlastitih državljana i stranaca, NN-MU 007/2002).
43 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Slovačke Republike o predaji i primanju građana vlastitih država - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Slovačke Republike o predaji i primanju građana vlastitih država i Protokola za provedbu Ugovora, NN-MU 013/1995). NE VAŽI!.
44 Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Češke Republike o predaji i prihvatu osoba na državnim granicama - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Češke Republike o predaji i prihvatu osoba na državnim granicama, NN-MU 008/2001).
45 Ugovor između Vlade Republike Mađarske i Vlade Republike Hrvatske o prihvatu osoba na zajedničkoj državnoj granici - (Zakon o potvrđivanju (ratifikaciji) Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske o prihvatu osoba na zajedničkoj državnoj granici, NN-MU 010/1993). NE VAŽI!.
46 Ugovor između Vlade Repulike Hrvatske i Vlade Republike Island o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit - (Zakon o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Island o predaji i prihvatu osoba kojih je boravak protuzakonit, NN-MU 006/2002).
47 Uredba o viznom sustavu : prijedlog [e-dokument] / Vlada Republike Hrvatske. - Zagreb : Vlada Republike Hrvatske, 2008. - ([10/13] Trinaesta sjednica 10. Vlade Republike Hrvatske : [2008-04-04] prilozi za raspravu).

 

 

 

 

 

___________________________________________

HIDRA, 10000 Zagreb, Siget 18c, p.p. 327
telefon: (01) 4855 827, telefax: (01) 4855 655